calendula

Cursus Homeopathie Eerste HulpAlle sporters en alle gezinnen met (klein-) kinderen kennen het: blauwe plek, blauw oog, spierpijn, hoesten, vinger tussen de deur of een voet tussen de spaken, een verstuikte enkel, een insecten beet of opeens in de nacht hoge koorts of hoesten. Er is niet altijd direct een dokter nodig en vaak gaat het vanzelf over, maar het is fijn als je iets kunt doen, wat niet onderdrukt en echt helpt. Misschien is homeopathie niet het eerste waar je aan denkt, maar bij dit soort acute klachten kan het snel rust en genezing geven en het herstel ondersteunen. Er zijn zelfs homeopathische middelen die tegen schrik helpen.

In de cursus homeopathie leer je wanneer, welke en hoe je homeopathische middelen kunt inzetten bij kleine klachten en ongelukken in en rondom het huis en op de sportvelden. Klachten die behandeld zullen worden zijn: kneuzingen door vallen of stoten, verrekkingen, verstuikingen, botbreuken, verwondingen (schaaf-en snijwonden, steek en prikwonden, insectenbeten) verbrandingen, koorts en griep, verkoudheid en hoest, maag-en darmstoornissen, oorpijn.

De cursus bestaat uit 2 avonden van 2,5 uur. De kosten zijn 65,- euro inclusief uitgebreide syllabus en koffie of thee. Na de cursus kun je ervoor kiezen om een set van 37 homeopathische middelen aan te schaffen ( 50,-, dus niet bij de cursus prijs inbegrepen).


Heeft u interesse in de cursus Homeopathie, dan kunt u voor de actuele data even mailen naar info@homeopathie-noordholland.nl of bellen op telefoonnummer 06-29566438.